
Tarık Sıla’ya olan aşkını herkese söylemiştir. Ancak uğruna uğraş verdiği Sıla ona beklediğini vermemektedir. Sıla her ne kadar Tarık’tan uzak durmaya çalışsa da Tarık, Sıla için bir sürpriz hazırlamıştır. Fakat sürprizi gösterdiği sırada Sıla hakkındaki bütün hayallerini yerle bir edecek bir sürpriz beklemektedir. Sıla’nın kendisine açtığı boşanma davasını öğrenene Tarık’ yıkılmıştır. Öte yandan Meltem, Sıla’nın hayatını karartmaya kararlıdır. Meltem’in, Sıla için sinsi bir planı vardır. Meltem artık son çare olarak ondan sonsuza dek kurtulmak ister. Tahminimize göre Meltem Sıla’yı öldürmek isteyecektir.
Emre Bora’nın kendisine gösterdiği düzmece fotoğraflara inanarak Zeynep’in kalbini kırmaya devam etmektedir. Arzu’nun son zamanlarda Esin’den şüphelenmesi üzerine Zeynep’e yakın davranmaktadır. Zeynep tam gerçekleri anlatacakken Emre’nin böyle yapması Zeynep’in kendisini sorgulamasına neden olacaktır. Emre kendisine böyle davrandıkça Zeynep neyin mücadelesini verecektir. Emre ve Zeynep kendi istekleriyle artık hastanede bir arada çalışmayacaklardır.
Öte yandan Bora yıllardır sakladığı kutuyu Zeynep’e verir. Zeynep ve Bora’nın arasında yani bir yol açılmışken Emre ise Zeynep ile Bora’yı sürpriz bir şekilde hiç beklenmedik bir halde görür. Emre Bora ve Zeynep’i gayet ve samimi görünce yaptıklarını doğru olduğunu düşünecektir. Diğer taraftan Esin gözünü karartır ve bütün dengeleri tek hamlesiyle değiştirecek planını uygulamaya koyar. Zeynep’in hayatı ve hayalleri Esin’in bu hamlesiyle yerle bir olmaya çok yakındır. Esin Zeynep’e ne yapabilir? Yorumlarınızı bekliyoruz..
Of sıla off içimi şişirdin yeminle ya.. Ne sözmüş sendeki de ne inat mış bıktım senin bu kapris lerinden yeter ya yeter… Ne olacak ki ne olmalı ki yaptığının yanlış olduğunu anlayasın aptal ??admin mailinize cevap verecektim ama bi sorun var bu ara en kısa zamanda size tekrar yazıcam inşallah…
Bekliyorum Misafir mailinizi. Ben size yeni bir mail atıyorum bakabilirseniz sevinirim…İyi akşamlar…
Hangi yorumdan bahsediyorsunuz acaba? Buraya o kadar yorum yazildi hangisini uyguladiniz? 7 tane senaristin hicbiri izleyiciye kulak vermedi. Daha ne kadar olaylari arapsacina sokar da reyting aliriz dusuncesinde hepside. Artik hepsi sıktı, hepsi baydi. Siz bu kadar kotuleri on plana cikarmaya devam ederseniz yakinda final yapmaya da mahkum olursunuz. Benim gibi dusunen bircok izleyici vardir diye dusunuyorum. Maalesef ki diziniz keyif vermiyor artik. Ya kaleminizi daha guzel tutun ya da bizleri dha fazla oyalayip kandirmayin!!!
Gülşen hanım biz dizinin senarist ekibinde değiliz. Sadece okurlarımıza aldığımız tüyolardan ve yorumlarımızdan derlediğimiz haberleri sunuyoruz. Benim şahsi fikrimi sorarsanız bende sizinle aynı firkirdeyim..
Admin sozum size degil zaten yanlis anlasilmasin. biz size yaziyoruz belki okurlarda ya da iletilirde dizi daha farkli bir boyut alir diye. Cunku artik gercekten is cigrindan cikiyor ve gitgide arapsacina donuyor. He senaristlerin amaci buysa bu anlamda cok basarililar. Ama izleyicilerin istedigi bu degil. Kotulerin galip gelemedigi asklarin kazandigi bir dizi izlemekti ama maalesef o da olmadi ?
Tamadır Gülşen:D Bizde gördüğünüz gibi akla mantığa sığmayan konuları açık açık yazıyoruz:D Eleştirilemizi çekinmeden yapıyoruz. Dediğiniz gibi umarım okurlarda bizlerin fikirlerini dikkate alırlar.
Aynen size katılıyorum sıktı artık zaten iki gündür seyretmiyorum özetini okudum daha kötü bitti benim için bu diziii